Workshops

Ineke werd als workshopleider opgeleid bij Nationale Opera en Ballet waar ze intensieve training ontving van o.a. Dominic Harlan (muziektheater), Matt Stubbs (drama) en Hannah Conway (zingen met kinderen). Sinds 2  jaar maakt ze deel uit van het vaste team workshopleiders bij de educatie-afdeling van de opera.
Bij Het Concertgebouw geeft Ineke regelmatig workshops over diverse producties op het podium van dit huis. In 2013 was Ineke als repetitor en ensemblecoach/workshopleider vast onderdeel van het artistieke team van de jubileumproductie ‘West Side Story’.
Voor Opera2day verzorgde ze vele workshops in het land, en vanuit haar eigen ‘La Sopera’ verzorgt ze op maat gemaakte workshops voor koren, klassen en andere groepen.
Naast zangworkshops zijn dit ook workshops Podiumpresentatie, theater en groepstraining voor koren. Zie ook onder het kopje ‘workshops’ bij La Sopera op deze website.
 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links

Opera & Ballet
Het Concertgebouw
La Sopera – workshops

Laatste nieuws

Festival ‘Whos’ Next’ Almere afgesloten met spetterende voorstelling

Met een avondvullende voorstelling in de grote zaal van het KAF, sloten zo’n 70 Almeerse jongeren hun ‘Who’s Next’ avontuur dit jaar af. Onder leiding van Ineke Geleijns en Esther Bolte maakten scholieren van het Pro-college, het Arte-college en het Oostvaarderscollege een muziektheatervoorstelling rondom het thema ‘Op Drift’.

In samenwerking met de spelers van de Almeerse groep SubSub speelden en zongen ze vol overtuiging over ambitie, vrienden, je passie volgen en wat je daar voor opgeeft.

Lees meer

Workshops ‘Hamlet’ voor Opera2day

Voor het spraakmakende gezelschap ‘Opera2day’ werkt Ineke momenteel in het hele land als workshopleider op middelbare scholen. Samen met jongeren uit alle plaatsen die Opera2day aandoet, wordt een proloog gemaakt bestaande uit een begrafenismars en koor. De jongeren zingen deze proloog samen met een plaatselijk/regionaal koor en een koperensemble (Banda) uit de omgeving.

Ineke is verantwoordelijk voor het instuderen met de jongeren en het monteren van de proloog i.s.m. De Banda en het koor ter plekke.

Lees meer

Kinderkoor Nationale Opera zingt ‘Familierecept’

Op 3 maart jl. Zongen de 50 deelnemers aan het project ‘Zingen bij de Opera Kinderkoor’ de nieuw geschreven Opera ‘Familierecept’ van Kaori Neu op tekst van Daphne de Vries.

In de Odeonzaal van De Nationale Opera en Ballet werden 2 voorstellingen gezongen o.l.v. Hanne van de Vrie en regisseur Naomi van der Linden. Ineke Geleijns verzorgde de correpetitie en speelde als begeleider in de band.


Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01