Workshops

Ineke werd als workshopleider opgeleid bij Nationale Opera en Ballet waar ze intensieve training ontving van o.a. Dominic Harlan (muziektheater), Matt Stubbs (drama) en Hannah Conway (zingen met kinderen). Sinds 2  jaar maakt ze deel uit van het vaste team workshopleiders bij de educatie-afdeling van de opera.
Bij Het Concertgebouw geeft Ineke regelmatig workshops over diverse producties op het podium van dit huis. In 2013 was Ineke als repetitor en ensemblecoach/workshopleider vast onderdeel van het artistieke team van de jubileumproductie ‘West Side Story’.
Voor Opera2day verzorgde ze vele workshops in het land, en vanuit haar eigen ‘La Sopera’ verzorgt ze op maat gemaakte workshops voor koren, klassen en andere groepen.
Naast zangworkshops zijn dit ook workshops Podiumpresentatie, theater en groepstraining voor koren. Zie ook onder het kopje ‘workshops’ bij La Sopera op deze website.
 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links

Opera & Ballet
Het Concertgebouw
La Sopera – workshops

Laatste nieuws

Jubileumconcert InCanto groot succes

In samenwerking met regisseur Richard Sprokkereef en choreografe Inge de Peinder zorgde InCanto onder leiding van Ineke Geleijns voor een spetterend 5 jarig jubileum in Theater De Agnietenhof. Het concert vond plaats op 2 juni jl. en werd door het publiek zeer enthousiast ontvangen. Ook het optreden van gastband ‘The Passengers’ en een klassiek strijkkwartet waren een mooie aanvulling op het gevarieerde programma.

Www.incantotiel.nl


Lees meer

Prachtige afsluiting ‘Opera aan de Zaan’

Op 22 juni jl. was de grote slotmanifestatie van het ‘Opera aan de Zaan jaar’ waarbij alle scholen vanuit Agora zich presenteerden. In een grote zaalprogramma werd gezongen en gemusiceerd door leden van het Nederlands Philharmonisch Orkest, door kinderen van de scholen, en een drietal Nederlandse solisten.

Ineke Geleijns was gedurende het Operajaar coach voor een drietal scholen vanuit De Nationale Opera en verzorgde talloze workshops, presentaties en studeerde met 3 groepen 7 de Opera ‘Turandot’ in.

Lees meer

Festival ‘Whos’ Next’ Almere afgesloten met spetterende voorstelling

Met een avondvullende voorstelling in de grote zaal van het KAF, sloten zo’n 70 Almeerse jongeren hun ‘Who’s Next’ avontuur dit jaar af. Onder leiding van Ineke Geleijns en Esther Bolte maakten scholieren van het Pro-college, het Arte-college en het Oostvaarderscollege een muziektheatervoorstelling rondom het thema ‘Op Drift’.

In samenwerking met de spelers van de Almeerse groep SubSub speelden en zongen ze vol overtuiging over ambitie, vrienden, je passie volgen en wat je daar voor opgeeft.

Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01