Workshops

Ineke werd als workshopleider opgeleid bij Nationale Opera en Ballet waar ze intensieve training ontving van o.a. Dominic Harlan (muziektheater), Matt Stubbs (drama) en Hannah Conway (zingen met kinderen). Sinds 2  jaar maakt ze deel uit van het vaste team workshopleiders bij de educatie-afdeling van de opera.
Bij Het Concertgebouw geeft Ineke regelmatig workshops over diverse producties op het podium van dit huis. In 2013 was Ineke als repetitor en ensemblecoach/workshopleider vast onderdeel van het artistieke team van de jubileumproductie ‘West Side Story’.
Voor Opera2day verzorgde ze vele workshops in het land, en vanuit haar eigen ‘La Sopera’ verzorgt ze op maat gemaakte workshops voor koren, klassen en andere groepen.
Naast zangworkshops zijn dit ook workshops Podiumpresentatie, theater en groepstraining voor koren. Zie ook onder het kopje ‘workshops’ bij La Sopera op deze website.

Voor informatie over ‘Summerschool goes autumn’ klink op de onderstaande link
 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links

Opera & Ballet
Het Concertgebouw
La Sopera – workshops

Laatste nieuws

Matthäus-passion van start!

Het La Sopera Projectkoor, Het Strijkkwartet, verteller Marc Pantus, dirigent Bas Kuijlenburg, een viertal solisten en blazers van het Conservatorium Amsterdam, al deze ingrediënten gaan samen een tweetal prachtige optredens vormen op het oude vertrouwde Landgoed Mariënwaerdt, en dit jaar (primeur!) ook in Het Scheepvaartmuseum.

Lees meer

Succesvolle uitvoeringen ‘Il Bosco dell’ Amore’ met projectkoor

Vanaf juni 2018 is Ineke Geleijns koorleider geweest van het projectkoor dat in Leusden meedeed aan deze grote openlucht-productie onder regie van Jos Groenier en in muzikale handen van Musica Temprana, Adrian v.d. Spoel.

Zowel het groot ‘Lauda-koor’ van 24 zangers, als het kleinere koor van nimfen stonden onder Inekes leiding en hadden behalve een muzikaal aandeel ook een aandeel als figurant in de opera.


Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01