La Sopera - Workshops

Heeft u interesse in een workshop op maat voor uw bedrijf ? Wilt u met uw koor een dag of dagdeel werken aan jullie presentatie op het podium, heeft u interesse in een workshop voor uw klas ? Wilt u een workshop aanbieden aan uw groep om eens met iets nieuws bezig te zijn ?

Vanuit La Sopera worden de volgende workshops geörganiseerd en gegeven:
 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links


Workshop Opera

Info

groepen van 15 tot 30 personen

in overleg tussen 1,5 en 2 uur

een workshopruimte met piano of vleugel, voldoende stoelen en een schone, ruime werkvloer. Bijvoorbeeld een leeg klaslokaal, gymzaal of andere lege ruimte.

In overleg n.a.v. aantal deelnemers en wensen v.d. opdrachtgever

In een 2 uur durende workshop wordt gewerkt met het thema ‘Opera Algemeen’ waarbij een keur van Operamuziek, Operaverhalen en dito-thema’s aan bod komen.

Deze workshop is zeer geschikt als verrijking op het bestaande repertoire van bestaande koren, of voor bijvoorbeeld schoolklassen die vanuit hun school/opleiding naar een opera gaan in het theater. In het laatste geval is de te bezoeken opera uiteraard leidraad.


Workshop Podiumpresentatie

Info

solisten in groepen van 6 tot max. 10 personen
Klassen tot max. 30 kinderen onder begeleiding van 2 volwassenen

2 uur met evt. Uitloop van max. 30 minuten

een geschikte, schone workshopruimte met piano/vleugel

350 euro voor solistische uitvoerders (per groep)
250 euro voor klassen/scholen

Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten en onder voorbehoud

Deze workshop is bijvoorbeeld zeer geschikt voor finalisten van een muziekconcours. Ook scholen kunnen denken aan een workshop podiumpresentatie ter voorbereiding op de jaarlijkse eindmusical. Of bijvoorbeeld als aanvulling op muzieklessen ter voorbereiding op een uitvoering.
In een 2 uur durende workshop komen heel veel aspecten aan bod die te maken hebben met optreden: podiumvrees, voorbereiding, hoe wil ik gezien worden, hoe wordt er gekeken, hoe kom ik op, wat wil ik uitstralen, etc...

Behalve uitgevoerd, wordt er tijdens deze workshop ook veel gekeken. De deelnemers zijn mede verantwoordelijk voor de feedback aan andere deelnemers. Het is een training op gebied van uitvoeren en aanschouwen.


Koorworkshops

Info

koren in alle genres (pop, close harmony, klassiek, etc.)

Een repetitie avond of dagdeel

Een ruime repetitieruimte met piano of vleugel

250 euro ex. BTW

Ineke Geleijns is gespecialiseerd in het zingen met groepen, en dit te verbinden met de uitvoeringspraktijk. Onderwerpen als uitstraling op het podium (individueel en als groep) maar ook interpretatie, lichaamshouding, focus en energie komen aan bod in deze workshop.

Bijkomend voordeel is dat Ineke een haarfijn gevoel heeft voor wat een groep nodig heeft om meer als eenheid te gaan opereren. Eenvoudige theatertechnieken, spelletjes en groepsopdrachten maken de workshop tot een groot plezier voor het hele koor, en versterken de groep als geheel. Ook zal gewerkt worden aan de koorklank en muzikale uitvoering van 1 of meerdere nummers.

Laatste nieuws

Matthäus-passion van start!

Het La Sopera Projectkoor, Het Strijkkwartet, verteller Marc Pantus, dirigent Bas Kuijlenburg, een viertal solisten en blazers van het Conservatorium Amsterdam, al deze ingrediënten gaan samen een tweetal prachtige optredens vormen op het oude vertrouwde Landgoed Mariënwaerdt, en dit jaar (primeur!) ook in Het Scheepvaartmuseum.

Lees meer

Succesvolle uitvoeringen ‘Il Bosco dell’ Amore’ met projectkoor

Vanaf juni 2018 is Ineke Geleijns koorleider geweest van het projectkoor dat in Leusden meedeed aan deze grote openlucht-productie onder regie van Jos Groenier en in muzikale handen van Musica Temprana, Adrian v.d. Spoel.

Zowel het groot ‘Lauda-koor’ van 24 zangers, als het kleinere koor van nimfen stonden onder Inekes leiding en hadden behalve een muzikaal aandeel ook een aandeel als figurant in de opera.


Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01