La Sopera - Concertserie

Door middel van het programmeren en organiseren van concerten wil La Sopera een eigen invulling geven aan klassieke concerten. Bovendien komen in deze concerten ook regelmatig andere muziekgenres aan bod: musical, jazz, American Songbook en incidenteel ook populaire muziek. Door het samen laten komen van meerdere genres wordt een breder publiek aangesproken. Via theatrale toevoegingen als tekst en uitleg, maar ook kostuums en vormgeving, en publieks-participatie is een concert van La Sopera altijd een verrassende ervaring .

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links

Theaterkantoor.nl​​​

Muziek op het landgoed

In nauwe samenwerking met theaterkantoor.nl en Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt stelt Ineke jaarlijks een concertserie samen waarbij voorop staat dat het merendeel van de artiesten die optreden afkomstig zijn uit de Betuwe.
Het prachtige Landgoed staat garant voor een bijzondere beleving, en La Sopera voor een kwalitatief goed concert met professionele musici, regelmatig in samenwerking met gerenommeerde amateur-gezelschappen uit de regio.

Dit seizoen staan de volgende concerten nog op het programma:

18 december 2017 om 15.00: American Songbook, Christmas edition 2
17 maart 2018 om 15.00: Slotconcert n.a.v. "Matthäus Masterclass" met het Matthäus Projectkoor, Het Strijkkwartet en solisten uit de regio.


Laatste nieuws

Festival ‘Whos’ Next’ Almere afgesloten met spetterende voorstelling

Met een avondvullende voorstelling in de grote zaal van het KAF, sloten zo’n 70 Almeerse jongeren hun ‘Who’s Next’ avontuur dit jaar af. Onder leiding van Ineke Geleijns en Esther Bolte maakten scholieren van het Pro-college, het Arte-college en het Oostvaarderscollege een muziektheatervoorstelling rondom het thema ‘Op Drift’.

In samenwerking met de spelers van de Almeerse groep SubSub speelden en zongen ze vol overtuiging over ambitie, vrienden, je passie volgen en wat je daar voor opgeeft.

Lees meer

Workshops ‘Hamlet’ voor Opera2day

Voor het spraakmakende gezelschap ‘Opera2day’ werkt Ineke momenteel in het hele land als workshopleider op middelbare scholen. Samen met jongeren uit alle plaatsen die Opera2day aandoet, wordt een proloog gemaakt bestaande uit een begrafenismars en koor. De jongeren zingen deze proloog samen met een plaatselijk/regionaal koor en een koperensemble (Banda) uit de omgeving.

Ineke is verantwoordelijk voor het instuderen met de jongeren en het monteren van de proloog i.s.m. De Banda en het koor ter plekke.

Lees meer

Kinderkoor Nationale Opera zingt ‘Familierecept’

Op 3 maart jl. Zongen de 50 deelnemers aan het project ‘Zingen bij de Opera Kinderkoor’ de nieuw geschreven Opera ‘Familierecept’ van Kaori Neu op tekst van Daphne de Vries.

In de Odeonzaal van De Nationale Opera en Ballet werden 2 voorstellingen gezongen o.l.v. Hanne van de Vrie en regisseur Naomi van der Linden. Ineke Geleijns verzorgde de correpetitie en speelde als begeleider in de band.


Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01