La Sopera - Concertserie

Door middel van het programmeren en organiseren van concerten wil La Sopera een eigen invulling geven aan klassieke concerten. Bovendien komen in deze concerten ook regelmatig andere muziekgenres aan bod: musical, jazz, American Songbook en incidenteel ook populaire muziek. Door het samen laten komen van meerdere genres wordt een breder publiek aangesproken. Via theatrale toevoegingen als tekst en uitleg, maar ook kostuums en vormgeving, en publieks-participatie is een concert van La Sopera altijd een verrassende ervaring .

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links

Theaterkantoor.nl​​​

Muziek op het landgoed

In nauwe samenwerking met theaterkantoor.nl en Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt stelt Ineke jaarlijks een concertserie samen waarbij voorop staat dat het merendeel van de artiesten die optreden afkomstig zijn uit de Betuwe.
Het prachtige Landgoed staat garant voor een bijzondere beleving, en La Sopera voor een kwalitatief goed concert met professionele musici, regelmatig in samenwerking met gerenommeerde amateur-gezelschappen uit de regio.

Houd deze site in de gaten voor meer concerten vanaf januari 2019.

Laatste nieuws

Succesvolle uitvoeringen ‘Il Bosco dell’ Amore’ met projectkoor

Vanaf juni 2018 is Ineke Geleijns koorleider geweest van het projectkoor dat in Leusden meedeed aan deze grote openlucht-productie onder regie van Jos Groenier en in muzikale handen van Musica Temprana, Adrian v.d. Spoel.

Zowel het groot ‘Lauda-koor’ van 24 zangers, als het kleinere koor van nimfen stonden onder Inekes leiding en hadden behalve een muzikaal aandeel ook een aandeel als figurant in de opera.


Lees meer

Jubileumconcert InCanto groot succes

In samenwerking met regisseur Richard Sprokkereef en choreografe Inge de Peinder zorgde InCanto onder leiding van Ineke Geleijns voor een spetterend 5 jarig jubileum in Theater De Agnietenhof. Het concert vond plaats op 2 juni jl. en werd door het publiek zeer enthousiast ontvangen. Ook het optreden van gastband ‘The Passengers’ en een klassiek strijkkwartet waren een mooie aanvulling op het gevarieerde programma.

Www.incantotiel.nl


Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01