La Sopera - Concertserie

Door middel van het programmeren en organiseren van concerten wil La Sopera een eigen invulling geven aan klassieke concerten. Bovendien komen in deze concerten ook regelmatig andere muziekgenres aan bod: musical, jazz, American Songbook en incidenteel ook populaire muziek. Door het samen laten komen van meerdere genres wordt een breder publiek aangesproken. Via theatrale toevoegingen als tekst en uitleg, maar ook kostuums en vormgeving, en publieks-participatie is een concert van La Sopera altijd een verrassende ervaring .

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links

Theaterkantoor.nl​​​

Muziek op het landgoed

In nauwe samenwerking met theaterkantoor.nl en Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt stelt Ineke jaarlijks een concertserie samen waarbij voorop staat dat het merendeel van de artiesten die optreden afkomstig zijn uit de Betuwe.
Het prachtige Landgoed staat garant voor een bijzondere beleving, en La Sopera voor een kwalitatief goed concert met professionele musici, regelmatig in samenwerking met gerenommeerde amateur-gezelschappen uit de regio.

Komende maand maart organiseren wij behalve samen met Mariënwaerdt, ook een Matthäus-passion in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.
Ga naar de site van theaterkantoor.nl voor meer informatie.

Data: 23 maart 20.00 Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
30 maart 20.00 Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

MVV: Het La Sopera Projectkoor, Het Strijkkwartet, solisten en blazers van het Conservatorium Amsterdam, Marc Pantus, Bas Kuijlenburg en Ineke Geleijns

Ondersteuning en organisatie: Theaterkantoor.nl en O-Dare

Laatste nieuws

Matthäus-passion van start!

Het La Sopera Projectkoor, Het Strijkkwartet, verteller Marc Pantus, dirigent Bas Kuijlenburg, een viertal solisten en blazers van het Conservatorium Amsterdam, al deze ingrediënten gaan samen een tweetal prachtige optredens vormen op het oude vertrouwde Landgoed Mariënwaerdt, en dit jaar (primeur!) ook in Het Scheepvaartmuseum.

Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01