La Sopera

La Sopera is Spaans voor soepterrine. Een grote aardewerken pot die in Spanje gebruikt wordt. Hier gaan allerlei ingrediënten in, en gecombineerd met veel geduld en liefde ontstaat een heerlijke soep.

In 2005 richtte Ineke Geleijns Stichting La Sopera op als platform van waar uit ze muziektheaterproducties is gaan maken en uitvoeren.
In de jaren dat La Sopera nu bestaat heeft zich een kern gevormd van vaste musici en theatermakers die regelmatig terugkeren als deelnemend artiest  in een van de geïnitieerde projecten.

Grote gemene deler van deze artiesten is: affiniteit met theater en een wil om eigen grenzen te verleggen door samenwerking aan te gaan met artiesten uit andere genres en vakgebieden. La Sopera wil op deze manier ook platform vormen voor ontwikkeling van de theater/muziekmakers.

Inmiddels organiseert Ineke vanuit La Sopera ook workshops, lessen op scholen en muziekprogramma's op maat voor bedrijven en instanties.
Jaarlijks terugkerende projecten zijn de concertserie op Mariënwaerdt, en de Summerschool voor amateur- koorzangers.
 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links

Laatste nieuws

Succesvolle uitvoeringen ‘Il Bosco dell’ Amore’ met projectkoor

Vanaf juni 2018 is Ineke Geleijns koorleider geweest van het projectkoor dat in Leusden meedeed aan deze grote openlucht-productie onder regie van Jos Groenier en in muzikale handen van Musica Temprana, Adrian v.d. Spoel.

Zowel het groot ‘Lauda-koor’ van 24 zangers, als het kleinere koor van nimfen stonden onder Inekes leiding en hadden behalve een muzikaal aandeel ook een aandeel als figurant in de opera.


Lees meer

Jubileumconcert InCanto groot succes

In samenwerking met regisseur Richard Sprokkereef en choreografe Inge de Peinder zorgde InCanto onder leiding van Ineke Geleijns voor een spetterend 5 jarig jubileum in Theater De Agnietenhof. Het concert vond plaats op 2 juni jl. en werd door het publiek zeer enthousiast ontvangen. Ook het optreden van gastband ‘The Passengers’ en een klassiek strijkkwartet waren een mooie aanvulling op het gevarieerde programma.

Www.incantotiel.nl


Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01