La Sopera

La Sopera is Spaans voor soepterrine. Een grote aardewerken pot die in Spanje gebruikt wordt. Hier gaan allerlei ingrediënten in, en gecombineerd met veel geduld en liefde ontstaat een heerlijke soep.

In 2005 richtte Ineke Geleijns Stichting La Sopera op als platform van waar uit ze muziektheaterproducties is gaan maken en uitvoeren.
In de jaren dat La Sopera nu bestaat heeft zich een kern gevormd van vaste musici en theatermakers die regelmatig terugkeren als deelnemend artiest  in een van de geïnitieerde projecten.

Grote gemene deler van deze artiesten is: affiniteit met theater en een wil om eigen grenzen te verleggen door samenwerking aan te gaan met artiesten uit andere genres en vakgebieden. La Sopera wil op deze manier ook platform vormen voor ontwikkeling van de theater/muziekmakers.

Inmiddels organiseert Ineke vanuit La Sopera ook workshops, lessen op scholen en muziekprogramma's op maat voor bedrijven en instanties.
Jaarlijks terugkerende projecten zijn de concertserie op Mariënwaerdt, en de Summerschool voor amateur- koorzangers.
 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links

Laatste nieuws

Festival ‘Whos’ Next’ Almere afgesloten met spetterende voorstelling

Met een avondvullende voorstelling in de grote zaal van het KAF, sloten zo’n 70 Almeerse jongeren hun ‘Who’s Next’ avontuur dit jaar af. Onder leiding van Ineke Geleijns en Esther Bolte maakten scholieren van het Pro-college, het Arte-college en het Oostvaarderscollege een muziektheatervoorstelling rondom het thema ‘Op Drift’.

In samenwerking met de spelers van de Almeerse groep SubSub speelden en zongen ze vol overtuiging over ambitie, vrienden, je passie volgen en wat je daar voor opgeeft.

Lees meer

Workshops ‘Hamlet’ voor Opera2day

Voor het spraakmakende gezelschap ‘Opera2day’ werkt Ineke momenteel in het hele land als workshopleider op middelbare scholen. Samen met jongeren uit alle plaatsen die Opera2day aandoet, wordt een proloog gemaakt bestaande uit een begrafenismars en koor. De jongeren zingen deze proloog samen met een plaatselijk/regionaal koor en een koperensemble (Banda) uit de omgeving.

Ineke is verantwoordelijk voor het instuderen met de jongeren en het monteren van de proloog i.s.m. De Banda en het koor ter plekke.

Lees meer

Kinderkoor Nationale Opera zingt ‘Familierecept’

Op 3 maart jl. Zongen de 50 deelnemers aan het project ‘Zingen bij de Opera Kinderkoor’ de nieuw geschreven Opera ‘Familierecept’ van Kaori Neu op tekst van Daphne de Vries.

In de Odeonzaal van De Nationale Opera en Ballet werden 2 voorstellingen gezongen o.l.v. Hanne van de Vrie en regisseur Naomi van der Linden. Ineke Geleijns verzorgde de correpetitie en speelde als begeleider in de band.


Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01