La Sopera

La Sopera is Spaans voor soepterrine. Een grote aardewerken pot die in Spanje gebruikt wordt. Hier gaan allerlei ingrediënten in, en gecombineerd met veel geduld en liefde ontstaat een heerlijke soep.

In 2005 richtte Ineke Geleijns Stichting La Sopera op als platform van waar uit ze muziektheaterproducties is gaan maken en uitvoeren.
In de jaren dat La Sopera nu bestaat heeft zich een kern gevormd van vaste musici en theatermakers die regelmatig terugkeren als deelnemend artiest  in een van de geïnitieerde projecten.

Grote gemene deler van deze artiesten is: affiniteit met theater en een wil om eigen grenzen te verleggen door samenwerking aan te gaan met artiesten uit andere genres en vakgebieden. La Sopera wil op deze manier ook platform vormen voor ontwikkeling van de theater/muziekmakers.

Inmiddels organiseert Ineke vanuit La Sopera ook workshops, lessen op scholen en muziekprogramma's op maat voor bedrijven en instanties.
Jaarlijks terugkerende projecten zijn de concertserie op Mariënwaerdt, en de Summerschool voor amateur- koorzangers.
 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links

Laatste nieuws

Jubileumconcert InCanto groot succes

In samenwerking met regisseur Richard Sprokkereef en choreografe Inge de Peinder zorgde InCanto onder leiding van Ineke Geleijns voor een spetterend 5 jarig jubileum in Theater De Agnietenhof. Het concert vond plaats op 2 juni jl. en werd door het publiek zeer enthousiast ontvangen. Ook het optreden van gastband ‘The Passengers’ en een klassiek strijkkwartet waren een mooie aanvulling op het gevarieerde programma.

Www.incantotiel.nl


Lees meer

Prachtige afsluiting ‘Opera aan de Zaan’

Op 22 juni jl. was de grote slotmanifestatie van het ‘Opera aan de Zaan jaar’ waarbij alle scholen vanuit Agora zich presenteerden. In een grote zaalprogramma werd gezongen en gemusiceerd door leden van het Nederlands Philharmonisch Orkest, door kinderen van de scholen, en een drietal Nederlandse solisten.

Ineke Geleijns was gedurende het Operajaar coach voor een drietal scholen vanuit De Nationale Opera en verzorgde talloze workshops, presentaties en studeerde met 3 groepen 7 de Opera ‘Turandot’ in.

Lees meer

Festival ‘Whos’ Next’ Almere afgesloten met spetterende voorstelling

Met een avondvullende voorstelling in de grote zaal van het KAF, sloten zo’n 70 Almeerse jongeren hun ‘Who’s Next’ avontuur dit jaar af. Onder leiding van Ineke Geleijns en Esther Bolte maakten scholieren van het Pro-college, het Arte-college en het Oostvaarderscollege een muziektheatervoorstelling rondom het thema ‘Op Drift’.

In samenwerking met de spelers van de Almeerse groep SubSub speelden en zongen ze vol overtuiging over ambitie, vrienden, je passie volgen en wat je daar voor opgeeft.

Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01