La Sopera

La Sopera is Spaans voor soepterrine. Een grote aardewerken pot die in Spanje gebruikt wordt. Hier gaan allerlei ingrediënten in, en gecombineerd met veel geduld en liefde ontstaat een heerlijke soep.

In 2005 richtte Ineke Geleijns Stichting La Sopera op als platform van waar uit ze muziektheaterproducties is gaan maken en uitvoeren.
In de jaren dat La Sopera nu bestaat heeft zich een kern gevormd van vaste musici en theatermakers die regelmatig terugkeren als deelnemend artiest  in een van de geïnitieerde projecten.

Grote gemene deler van deze artiesten is: affiniteit met theater en een wil om eigen grenzen te verleggen door samenwerking aan te gaan met artiesten uit andere genres en vakgebieden. La Sopera wil op deze manier ook platform vormen voor ontwikkeling van de theater/muziekmakers.

Inmiddels organiseert Ineke vanuit La Sopera ook workshops, lessen op scholen en muziekprogramma's op maat voor bedrijven en instanties.
Jaarlijks terugkerende projecten zijn de concertserie op Mariënwaerdt, en de Summerschool voor amateur- koorzangers.
 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links

Laatste nieuws

Bernarda Alba bij Stichting MuBo

Na een onderbreking ivm Covid, herstarten de repetities van de musical Bernarda Alba door Stichting MuBo in Hillegom.

Met een mooie groep zangers en danseressen repeteert Ineke wekelijks om deze prachtige voorstelling medio februari op de planken te kunnen zetten.

Tijdens de voorstelling treedt ze op als pianist en ensemble leider.

Lees meer

Turandot in Perzische versie op Islamitische Basisschool

Vanuit een gezamenlijke wens om muziek en theater centraal te zetten en voor verbinding te zorgen, heeft Ineke gedurende 3 weken intensief gewerkt aan een versie van de opera Turandot op een Islamitische Basisschool in Zaandam. Het verhaal werd door de leerlingen zelf omgeschreven naar de Perzische versie genaamd 'Turan Dokht', met operamelodieën en bewerkingen van Toek Numan uit de opera van Giacomo Rossini. Ivm Corona werd de opera opgenomen i.s.m. Pim Laan producties.

Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01