Workshops

Ineke werd als workshopleider opgeleid bij Nationale Opera en Ballet waar ze intensieve training ontving van o.a. Dominic Harlan (muziektheater), Matt Stubbs (drama) en Hannah Conway (zingen met kinderen).
Sinds september 2019 werkt Ineke als programmamaker educatie voor Nationale Opera en ballet in Amsterdam.
Bij Het Concertgebouw geeft Ineke regelmatig workshops over diverse producties op het podium van dit huis. In 2013 was Ineke als repetitor en ensemblecoach/workshopleider vast onderdeel van het artistieke team van de jubileumproductie ‘West Side Story’.
Voor Opera2day verzorgde ze vele workshops in het land, en vanuit haar eigen ‘La Sopera’ verzorgt ze op maat gemaakte workshops voor koren, klassen en andere groepen.
Naast zangworkshops zijn dit ook workshops Podiumpresentatie, theater en groepstraining voor koren. Zie ook onder het kopje ‘workshops’ bij La Sopera op deze website.


 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links

Opera & Ballet
Het Concertgebouw
La Sopera – workshops

Laatste nieuws

Bernarda Alba bij Stichting MuBo

Na een onderbreking ivm Covid, herstarten de repetities van de musical Bernarda Alba door Stichting MuBo in Hillegom.

Met een mooie groep zangers en danseressen repeteert Ineke wekelijks om deze prachtige voorstelling medio februari op de planken te kunnen zetten.

Tijdens de voorstelling treedt ze op als pianist en ensemble leider.

Lees meer

Turandot in Perzische versie op Islamitische Basisschool

Vanuit een gezamenlijke wens om muziek en theater centraal te zetten en voor verbinding te zorgen, heeft Ineke gedurende 3 weken intensief gewerkt aan een versie van de opera Turandot op een Islamitische Basisschool in Zaandam. Het verhaal werd door de leerlingen zelf omgeschreven naar de Perzische versie genaamd 'Turan Dokht', met operamelodieën en bewerkingen van Toek Numan uit de opera van Giacomo Rossini. Ivm Corona werd de opera opgenomen i.s.m. Pim Laan producties.

Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01