La Sopera

La Sopera is Spaans voor soepterrine. Een grote aardewerken pot die in Spanje gebruikt wordt. Hier gaan allerlei ingrediënten in, en gecombineerd met veel geduld en liefde ontstaat een heerlijke soep.

In 2005 richtte Ineke Geleijns Stichting La Sopera op als platform van waar uit ze muziektheaterproducties is gaan maken en uitvoeren.
In de jaren dat La Sopera nu bestaat heeft zich een kern gevormd van vaste musici en theatermakers die regelmatig terugkeren als deelnemend artiest  in een van de geïnitieerde projecten.

Grote gemene deler van deze artiesten is: affiniteit met theater en een wil om eigen grenzen te verleggen door samenwerking aan te gaan met artiesten uit andere genres en vakgebieden. La Sopera wil op deze manier ook platform vormen voor ontwikkeling van de theater/muziekmakers.

Inmiddels organiseert Ineke vanuit La Sopera ook workshops, lessen op scholen en muziekprogramma's op maat voor bedrijven en instanties.
Jaarlijks terugkerende projecten zijn de concertserie op Mariënwaerdt, en de Summerschool voor amateur- koorzangers.
 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

 • Ineke

  Ineke

Links

Laatste nieuws

Matthäus-passion van start!

Het La Sopera Projectkoor, Het Strijkkwartet, verteller Marc Pantus, dirigent Bas Kuijlenburg, een viertal solisten en blazers van het Conservatorium Amsterdam, al deze ingrediënten gaan samen een tweetal prachtige optredens vormen op het oude vertrouwde Landgoed Mariënwaerdt, en dit jaar (primeur!) ook in Het Scheepvaartmuseum.

Lees meer

Zoek

Categorieën

Ineke Geleijns
Oostersingel 19
4101GG Culemborg

KvK 30258022
BTW 168085586B01